Nieuws

11 oktober 2019

De ontwikkeling van de pups van Caisa x Varus verloopt heel goed. Inmiddels alweer 7 weken oud. De pups hebben genoten van het bezoek ! In de tuin met het mooie weer een stukje van de grote wereld ontdekken....

5 oktober 2019

De pups van Caisa x Varus zijn nu ruim 6 weken oud. Helaas geen moedermelk meer, maar puppy brokken. Vinden ze wel super lekker !!

29 september 2019

International Dogshow Maastricht zaterdag 28 september. Ezra van de Ramshoven, net 12 maanden oud, behaalde op zaterdag de 2de plaats uitmuntend in de Jeugdklasse teven. Keurmeester dhr. I. Ingraffia uit Italië. Zondag 29 september een nog beter resultaat. Ezra werd 1ste in de jeugdklasse teven, dus het Jeugd CAC. Nog trotser op Ezra omdat ze ook de 2de beste teef werd dus het reserve CAC ! Keurmeester Mw. Peixoto uit Portugal.

27 september 2019

Inmiddels zijn de pups van Caisa x Varus alweer de 5 weken gepasseerd. Ze ontwikkelen zich heel goed. Langzaam minder moedermelk en na de pap over op Meradog puppy brokken.

20 september 2019

De pups van Caisa x Varus, afgelopen donderdag 4 weken oud, vermaken zich prima in hun nieuwe dagverblijf in de keuken. Caisa speelt graag met ze mee.

15 september 2019

De pups van Caisa x Varus zijn inmiddels al 3 weken oud en ontwikkelen zich heel goed. De tandjes zijn al doorgekomen. Caisa is nog steeds een heel zorgzame moeder.

6 september 2019

De pups van Caisa x Varus zijn alweer 2 weken oud. De oogjes zijn geopend, en ze lopen al dapper rond. Caisa is zeer oplettend en zorgzaam voor haar pups.

29 augustus 2019

De pups van Caisa van de Ramshoven x Varus von der Bleichstrasse zijn inmiddels alweer 1 week oud. Caisa is een super moeder, voedt en poetst haar pups met heel veel zorg en aandacht. Maar geniet ook , net zoals wij, enorm van haar prachtige pups.

22 augustus 2019

Donderdag heel vroeg in de morgen zijn de pups van Caisa van de Ramshoven x Varus von der Bleichstrasse geboren. Caisa heeft haar eerste nest heel beheerst maar o zo zorgzaam geboren laten worden. 3 reutjes en 6 teefjes. 9 prachtige pups, waar ze, zoals op de foto te zien is, enorm van geniet. Net zoals wij, de trotse fokkers van onze Caisa.

18 juli 2019

Caisa van de Ramshoven is drachtig van Varus von der Bleichstrasse! Wij verwachten dat Caisa ca. 20 augustus voor de eerste keer moeder gaat worden.

09 juli 2019

Onze Nederlands Kampioen Caisa van de Ramshoven is op 18 en 19 juni gedekt door Europa Sieger Varus von der Bleichstrasse. 2 maal een natuurlijke ontspannen dekking. Wij hebben hoge verwachting van deze mooie lijnteelt combinatie. Kijk hier voor meer informatie.

08 juli 2019

Afgelopen zondag waren we met Ezra van de Ramshoven naar de 9de Internationale "Limburgia Hondenshow" te Echt. Ezra - net 9 maanden oud - behaalde de 2de plaats uitmuntend in de jeugdklasse teven. Keurmeester Mw. Miriam Vermeire uit België.

03 juli 2019

Zondag 30 juni hadden we een heel gezellige puppy terugkomdag van de nakomelingen van Britta van de Ramshoven x Lerry von der Mühlbachstrasse. Super mooi weer, veel schaduw voor de pups, en enthousiaste geleiders en familie. Wederom hartelijk dank aan Rottweiler keurmeester Willem Peters, mijn zus Karin voor het schrijfwerk, Bert voor de mooie foto's, Marjo en familie voor het heerlijk eten en mijn neef Alexander voor het werk aan de barbecue.

18 juni 2019

Maandag 2de Pinksterdag 10 juni waren we naar de 45ste Pinkstershow in Venray met Caisa- en Ezra van de Ramshoven. Weer supertrots op onze Ramshoven dames. Ezra werd 1ste veel belovend in de puppy klasse teven en ook beste pup. Caisa behaalde de 1ste plaats uitmuntend in de open klasse teven en het reserve CAC-CACIB. Met dit resultaat is Caisa - 27 maanden oud - NEDERLANDS KAMPIOEN !!! Keurmeester de heer van de Bosch uit België.

18 juni 2019

Zondag 26 mei behaalde Caisa van de Ramshoven de 1ste plaats uitmuntend in de open klasse teven bij de International Dogshow Oss. Keurmeester de heer M. Nikic uit Servië.

 

13 mei 2019

Afgelopen zaterdag waren we met onze Ramshoven dames Caisa en Ezra naar de Nederlandse Rottweiler Club Show 2019 in Rotterdam. Ezra behaalde op haar eerste showdeelname de 2de plaats veel belovend in de puppy klasse. Keurmeester dhr. C. Window uit Engeland. Caisa werd in de fokkers klasse teven 1 ste uitmuntend geplaatst. Keurmeester mw. K. Niemula uit Zweden.

Caisa en Ezra

05 mei 2019

Afgelopen zondag 28 april hebben we met veel plezier de puppy terugkom dag gehouden van de nakomelingen van Vickey x Lacky. 6 van 8, inmiddels jonge honden van 10 maanden oud konden aanwezig zijn. Het werd een heel gezellige dag. Het weer werd in de loop van de middag zo aangenaam dat we heerlijk konden barbequen. Een hartelijk woord van dank aan rottweiler keurmeester Willem Peters die de jonge honden heeft beoordeeld. Mijn zus Karin bedankt voor het schrijfwerk en Bert bedankt voor de vele mooie foto's.

04 mei 2019

Vandaag was ik met Caisa van de Ramshoven naar Etten Leur. Op het trainingsveld van hondenvereniging PIT werd een MAG-test examen georganiseerd door KynEthos onder auspiciën van de Raad van Beheer. Caisa kwam glansrijk door de test en was dus geslaagd ! Gedrag keurmeesters: Edith Huis en Frank Scheffer.

05 maart 2019

Met trots presenteren wij twee nieuwe Ramshoven dames: Djanna van de Ramshoven, Lacky von der Südpfalz x Vickey van de Runderkraal en Ezra van de Ramshoven, Lerry von der Mühlbachstrasse x Britta van de Ramshoven.

Foto's Djanna 8 maanden oud en Ezra 5 maanden oud.

05 februari 2019

Zondag 3 februari waren wij met Caisa van de Ramshoven naar de Dogshow Eindhoven 2019. Voor Caisa was het een herhaling van voorgaand jaar: wederom 1 uitmuntend in haar klasse (open klasse teven). Maar nu ook het reserve CAC en het CACIB! Keurmeester Dhr. K. Scheel uit Denemarken.

 

03 januari 2019

Het nieuws van het afgelopen jaar kunt u hier terug vinden.